tiistai 1. huhtikuuta 2014

Politiikassa normaalia on fasismi ja sosialismi

Politiikassa normaalia on nykyään fasismi ja sosialismi - se, että poliitikoilla on totaalinen valta päättää alamaisten kehosta ja omaisuudesta. Yksilönvapaus eli jokaisen yksilön vapaus päättää omasta kehostaan ja omaisuudesta leimataan politiikassa yleisesti epänormaaliksi äärimmäisyysajatteluksi. Keskusta tarkoittaa nykyään maltillista sosialismia ja mitään muuta vaihtoehtoa useimmat ihmiset eivät näekään.

Menneisyys painaa lyijynraskaana nykyihmisten päällä ja saa heidät jatkamaan vuosisatoja vanhaa poliittisen eliitin ylivaltaa. Orjuus on Suomesta nimellisesti lakkautettu jo keskiajalla mutta politiikkaa ei, vaikka se on jäljelle jäänyt orjuuden muoto. Kun poliitikot saavat päättää alamaisten kehosta ja omaisuudesta, alamaiset ovat tosiasiallisesti orjia.

1800-luvun lopulta asti sosialismin voittokulku on vielä saanut ihmiset uskomaan, että ihmiset ovat vapaita, kun poliittiselle eliitille on keskitetty totaalinen valta. Sosialistit uskovat, että sosialismi on paratiisi ja kapitalismi helvetti. Fasismia on se, että väkivaltakoneiston avulla Johtaja päättää alamaisten kehosta ja omaisuudesta. Sosialismi voisi periaatteessa olla väkivallatonta mutta valtiossa sosialismi on aina fasismia eli militaristista sosialismia. Valtio on perustaltaan militaristinen organisaatio, koska sen valta perustuu väkivaltakoneistoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti