maanantai 27. tammikuuta 2014

Kristityt ottavat liian kirjaimellisesti kehotuksen "lisääntykää ja täyttäkää maa"

Espanjassakin on abortti nyt kielletty useimmissa tapauksissa. Se on esimerkki kristinuskon haitallisesta suhtautumisesta elämään. Kristityt panevat valtion väkivaltakoneiston pitämään huolta naisten raskauden jatkumisesta synnytykseen saakka. Vaikka huoli sikiön elämästä on sinänsä oikeutettu, se ei oikeuta alistamaan naisia synnytyskoneiksi. Kukaan ihminen ei ole Jumala, joka saisi alistaa tuolla tavalla. Kukaan ei ole saanut Jumalalta myöskään käskyä alistaa toisia ihmisiä. Kristityt vain kuvittelevat saaneensa Jumalalta käskyn alistaa toiset ihmiset.

Kristityt kannattavat kyllä myös miesten elatusvelvollisuutta, joten tuo koskee suoraan myös miehiä. Samalla tavalla kuin valtio määrää naisen kehon ja omaisuuden lastenhoitoon, myös miehen. Kristinuskon soveltaminen politiikkaan ei ole siis haitallista vain naisille, vaan myös miehille.

Kristinusko on elämälle vihamielinen uskonto, vaikka se kuvittelee suojelevansa elämää. Kristittyjen pitäisi tajuta, että heidän uskontonsa on heidän yksityisasiansa eikä sovellu valtion lain perustaksi. Kun kristittyjen jäykkä uskonnollinen kanta otetaan valtion väkivaltakoneiston ohjeeksi, tehdään väkivaltaa elämälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti